Dăncilă: Ca să fie clar: această moţiune nu va trece! Am mai văzut acest film

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a spus, luni seara, într-o declaraţie de presă, că moţiunea de cenzură nu va trece de Parlament, afirmând că a mai văzut "filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat opoziţia decât Guvernul".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2019 - 19:54

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că cei din opoziţie ”duc o luptă cu tot ce e în interesul României” şi că a mai văzut ”filmul veşnicei moţiuni”.
 
"Aceşti oameni duc o luptă totală cu tot ce e în interesul României. La fel ca partidele de dreapta, oamenii noi, care s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pentru textul moţiunii de cenzură şi dărâmarea guvernului - la fel de haotic ca acum 3 luni, la fel de slab, la fel de dăunător pentru români şi societate. Am mai văzut acest film. Filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat opoziţia decât guvernul”, a declarat Dăncilă.
 
Primul ministru a spus că cei din opoziţie au mai încercat să depună moţiuni la adresa Guvernului şi că ”s-au făcut de râs la vot”.
 
"Au mai încercat acest lucru şi s-au făcut de râs la vot. Pentru că nu toţi parlamentarii stau încolonaţi în spatele aşa-zisului viitor premier, domnul Orban. Nu toţi se regăsesc în proiecţia de austeritate a opoziţiei, de tăieri masive din veniturile oamenilor. Nu toţi sunt confortabili cu lipsa totală de viziune şi echipă. Şi nu se simt reprezentaţi de această alianţă a oportunismului”, a spus premierul.
 
Viorica Dăncilă şi-a exprimat încrederea că moţiunea de cenzură anunţată de PNL nu va trece.
 
"De aceea ultima moţiune nu a trecut şi de aceea nu va trece nici aceasta. Pentru că oamenii de bună credinţă nu pot da un vot real de sprijin şi susţinere pentru nimic. Aroganţa de care dau dovadă acum i-a mai costat o dată ruşinea de a-şi vedea picată la vot moţiunea mult trâmbiţată. O vor trăi din nou, pentru că nu au învăţat lecţia responsabilităţii. Ca să fie clar: această moţiune nu va trece! ”, a afirmat Dăncilă.

 

Comentarii