13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăDăncilă: Ca să fie clar: această moţiune nu va trece! Am mai...

Dăncilă: Ca să fie clar: această moţiune nu va trece! Am mai văzut acest film

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că cei din opoziţie ”duc o luptă cu tot ce e în interesul României” şi că a mai văzut ”filmul veşnicei moţiuni”.
 
“Aceşti oameni duc o luptă totală cu tot ce e în interesul României. La fel ca partidele de dreapta, oamenii noi, care s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pentru textul moţiunii de cenzură şi dărâmarea guvernului – la fel de haotic ca acum 3 luni, la fel de slab, la fel de dăunător pentru români şi societate. Am mai văzut acest film. Filmul veşnicei moţiuni, care, până acum, mai degrabă a dărâmat şi dezbinat opoziţia decât guvernul”, a declarat Dăncilă.
 
Primul ministru a spus că cei din opoziţie au mai încercat să depună moţiuni la adresa Guvernului şi că ”s-au făcut de râs la vot”.
 
“Au mai încercat acest lucru şi s-au făcut de râs la vot. Pentru că nu toţi parlamentarii stau încolonaţi în spatele aşa-zisului viitor premier, domnul Orban. Nu toţi se regăsesc în proiecţia de austeritate a opoziţiei, de tăieri masive din veniturile oamenilor. Nu toţi sunt confortabili cu lipsa totală de viziune şi echipă. Şi nu se simt reprezentaţi de această alianţă a oportunismului”, a spus premierul.
 
Viorica Dăncilă şi-a exprimat încrederea că moţiunea de cenzură anunţată de PNL nu va trece.
 
“De aceea ultima moţiune nu a trecut şi de aceea nu va trece nici aceasta. Pentru că oamenii de bună credinţă nu pot da un vot real de sprijin şi susţinere pentru nimic. Aroganţa de care dau dovadă acum i-a mai costat o dată ruşinea de a-şi vedea picată la vot moţiunea mult trâmbiţată. O vor trăi din nou, pentru că nu au învăţat lecţia responsabilităţii. Ca să fie clar: această moţiune nu va trece! ”, a afirmat Dăncilă.

 

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă