Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, avertisment pentru liderii judeţeni ai PSD: Trebuie să demisioneze

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat sâmbătă, că fiecare organizaţie din ţară va avea de obţinut un scor la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie fixat, în caz contrar, liderii locali vor trebui să demisioneze după alegeri, potrivit Agerpres.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 21.07.2019 - 13:14

,,Da. Încă nu am stabilit procentul pentru fiecare organizaţie, dar acest lucru este este un act de normalitate. Atunci când eşti ales, îţi asumi o responsabilitate. Şi cred că această responsabilitate trebuie să şi-o asume fiecare organizaţie, pentru că nu putem obţine victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizaţiilor. Fiecare organizaţie judeţeană va avea un target, îşi va asuma acest target, pentru că aşa cum preşedintele partidului, conducerea partidului, îşi asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunităţi", a afirmatViorica Dăncilă.

Întrebată de jurnaliști ce se va întâmpla cu cei care nu vor atinge obiectivul fixat, premierul a spus că "în mod normal trebuie să îşi dea demisia". "Atunci când îţi asumi un lucru, trebuie să-l duci la bun sfârşit", a spus preşedintele PSD.

 

Comentarii

loading...