Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă anunţă remaniere şi ulterior o posibilă restructurare

Dăncilă anunţă remaniere şi ulterior o posibilă restructurare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că este posibil ca prima parte a remanierii să aibă loc până în luna august, dar nu este exclus să vină în faţa Parlamentului şi cu o restructurare, demers legat doar de unirea unor ministere şi de schimbarea configuraţiei Executivului.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2019 - 13:30

"E clar că este nevoie de remaniere. Luăm în calcul şi o restructurare, dar trebuie o analiză atentă. Să vedem ce obţinem din această restructurare şi apoi să venim în faţa Parlamentului", a spus Viorica Dăncilă, la DCNews.

"Facem restructurare pentru a uni ministere, nu pentru persoane, pentru a veni cu o altă configuraţie a Guvernului. Acum, unde este nevoie de o remaniere, o vom face", a completat Dăncilă. 

Premierul spune că nu exclude ca restructurarea să fie înlocuită de remaniere în două etape. 

"Sper ca până în 3 august o parte din remaniere să o facem. Nu este exclus să fac o remaniere în două etape, dacă nu fac restructurare. Nu pot să aştept să termin evaluarea pe toate ministerele. Vin pentru prima jumătate dintre ministere, apoi a doua", a completat premierul.

 

 

 
 

Comentarii