Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Dăncilă: Am agreat împreună cu premierul italian să avem o şedinţă comună

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că a agreat împreună cu preşedintele Consiliului de Miniştri al Republicii Italiene, Paolo Gentiloni, că, imediat ce se va constitui viitorul Guvern italian, să se desfăşoare o şedinţă comună.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2018 - 12:46

"Am agreat împreună cu premierul italian faptul că imediat ce se va constitui viitorul Guvern italian să avem o şedinţă comună, care ar putea contribui la diversificarea, dar şi consolidarea cooperării sectoriale foarte bune deja între ţările noastre, în domenii precum securitate şi apărare, domeniile economice, energie, mediu, agricultură, justiţie şi afaceri interne, sănătate, cultură şi educaţie", a declarat Viorica Dăncilă după o întâlnire avută la Palatul Victoria cu Paolo Gentiloni.

Comentarii

loading...