Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Gandul.info

Dăncilă a vorbit despre relaţia cu Liviu Dragnea: "Nu am nicio divergenţă''

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri că relaţia cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este una bună şi nu are nicio divergenţă cu acesta.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 23.05.2019 - 08:18

"Nu am nicio divergenţă - am văzut în spaţiul public că apare ideea că am o divergenţă cu preşedintele Liviu Dragnea. Am discutat cu preşedintele Liviu Dragnea, ne-am consultat pe multe obiective, pe multe puncte din programul de guvernare. Nu poate exista o divergenţă între preşedintele partidului şi premier. Că de multe ori sau că sunt situaţii în care sunt opinii diferite - aceste opinii diferite se încadrează în spiritul democraţiei, putem să avem pe anumite puncte opinii diferite, dar asta nu înseamnă o scindare în cadrul PSD. Am o bună relaţie cu preşedintele Liviu Dragnea", a declarat prim-ministrul la postul Antena 3.

Privitor la o eventuală candidatură a acestuia la Preşedinţie, Viorica Dăncilă a spus că liderul social-democraţilor va discuta cu membrii Comitetului Executiv legat de acest aspect. De asemenea, premierul a subliniat că ,,nu este o rezervă legată de această posibilă candidatură''.

"Nu este o rezervă legată de această posibilă candidatură. Nu am avut o discuţie legată de acest aspect, nu ştiu care e opinia domnului preşedinte Liviu Dragnea. (...) Nu am auzit dorinţa domnului preşedinte Liviu Dragnea de a candida şi atunci era normal să am o poziţie rezervată, până când preşedintele partidului îşi exprimă public această opinie. (...) Eu cred că preşedintele Dragnea va avea o discuţie cu membrii Comitetului Executiv, pentru că toate deciziile le-am luat în interiorul partidului şi am convingerea că preşedintele va discuta cu membrii Comitetului Executiv legat de acest aspect. Nici nu ştim care e de fapt dorinţa domnului preşedinte, cred că va discuta cu noi toţi şi, pe urmă, duminică seara, va face acest anunţ", a mai spus aceasta.

Comentarii

loading...