Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dancă, PNL: "Lansarea unui partid pe baza platformei România 100 mi se pare o greşeală"

Puurtătorul de cuvând al PNL, Ionel Dancă, a anunţat marţi că se retrage din platforma civică România 100, condusă de Dacian Cioloş şi al cărui fondator a fost şi el, afirmând că şi-a urmat „crezul” de a intra în politică.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2018 - 15:35

„Dragi prieteni şi foşti colegi, sunt unul dintre iniţiatorii Platformei România 100 însă după ultimele evoluţii anunţ public că mă retrag din echipa România 100. Încă de la începutul acestei iniţiative am susţinut că foştii colegi de guvernare care doresc să continue proiectele începute trebuie să între în politică alături de Partidul Naţional Liberal. În repetate rânduri, în cadrul Platformei am militat pentru o orientare politică de dreapta şi pentru înscrierea noastră a celor care gândim în acest fel în PNL, singurul partid care poate învinge PSD şi care poate să ofere soluţii pentru o administraţie liberală care să modernizeze România”, a anunţat Ionel Dancă pe contul său de Facebook.

El spune că anul trecut şi-a urmat „crezul” de a se înscrie în politică, intrând în PNL pentru „a opri abuzurile guvernării PSD-ALDE”.

„În toamna trecută, mi-am urmat acest crez politic, am decis să mă implic în politică şi m-am înscris în PNL pentru a opri abuzurile guvernării PSD-ALDE şi pentru a construi împreună cu colegii liberali o alternativă politică democratică şi responsabilă. PNL a arătat în această perioadă că este partidul care face opoziţie şi care poate învinge PSD”, a mai adăugat el.

Dancă spune că doar PNL poate fi o alternativă a coaliţiei PSD-ALDE şi că desprinderea unui partid pe baza platformei România 100 este o greşeală.

„Din acest motiv mă retrag din echipa România 100 însă îi invit în continuarea pe foştii mei colegi, aşa cum am făcut-o deja de mai multe ori, să se alăture Partidului Naţional Liberal, singurul partid care poate oferi românilor o alternativă liberală de guvernare democratică şi responsabilă”, a explicat Ionel Dancă.

Potrivit acestuia, pentru a evita posibile situaţii de conflict de interese, nu a participat la acţiunile Platformei România 100.

Comentarii

loading...