Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Barna:" USR are drum comun cu partidul lui Cioloș"

Dan Barna, liderul USR apreciază că ”drumul lui Dacian Cioloş, al lui Vlad Voiculescu şi al celorlalţi colegi din RO100 este comun cu al USR”, aşteptându-se să găsească ”soluţii inspirate” de colaborare.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 31.03.2018 - 19:01

Dan Barna scrie, sâmbătă, pe Facebook, că ”singura şansă de politică decentă în România sunt oamenii valoroşi”. "Prietenii noştri din RO100 au depus ieri actele pentru înfiinţarea unui nou partid politic. Le dorim succes. Cu cât avem mai mulţi oameni buni în politică, cu atât avem mai multe şanse să salvăm România de corupţie şi sărăcie. În continuare cred că drumul lui Dacian Cioloş, al lui Vlad Voiculescu şi al celorlalţi colegi din RO100 este comun cu al USR. Modalităţile şi momentul când vom începe să-l parcurgem ţine exclusiv de înţelepciune noastră. Suntem siguri că în perioada următoare vom găsi cele mai inspirate soluţii de colaborare”, afirmă Barna. 

Acesta vorbeşte despre coincidenţa lansării campaniei iniţiate de USR #fărăpenali exact în perioada în care fostul premier Dacian Cioloş a făcut pasul în politică. 

”Implicare, asumare şi colaborare. Aceasta e singura direcţie”, susţine liderul USR 

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului “Mişcarea România Împreună” (RO+), desprins din platforma civică România 100.

În 23 martie iniţiativa “Fără penali în funcţiile publice”, care urmăreşte modificarea Constituţiei în acest sens, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Astfel, se doreşte ca articolul 37 din Constituţie, care reglementează dreptul de a fi ales, să fie completat cu un nou alineat, cel de-al treilea, în care să fie precizat că nu pot fi aleşi în funcţiile publice cetăţenii "condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie, până la intervenirea unei situaţii care înlătură consecinţele condamnării”.

Comentarii

loading...