Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Dan Barna: Părinții au dreptate să fie neliniștiți, cerem Guvernului să vină cu răspunsuri

Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, consideră că Guvernul Orban trebuie să prezinte rapid răspunsuri foarte clare cu privire la strategia de deschidere şi de continuare a anului şcolar.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

14.09.2020 - 21:54

"Părinţii au perfectă dreptate să fie neliniştiţi, cerem Guvernului să vină cu răspunsuri foarte clare în zilele şi orele următoare, nu peste o lună, nu peste trei luni, în ceea ce înseamnă strategia asumată de deschidere şi de continuare a anului şcolar", a declarat, luni, Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, la o conferință de tineret organizată de această grupare politică.

În opinia lui Dan Barna, "faptul că nu au fost alocate resurse din timp este una dintre cauzele principale ale îngrijorării extraordinare şi ale miilor de întrebări pe care părinţii şi le pun".

"Pare că am ajuns să alegem între sănătate şi educaţie, lucrul acesta nu este de acceptat", a mai afirmat Dan Barna.

Comentarii