Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Barna

Dan Barna explică ce avantaj aduce creșterea vârstei de pensionare

Liderul USR, Dan Barna, a recunoscut, marți seară, ce avantaj ar avea Guvernul dacă s-ar mări vârsta de ieșite la pensie în România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

14.01.2020 - 21:40

Dacă s-ar mări vârsta de ieșire la pensie, românii ar munci mai mulți ani, deci "s-ar mări stagiul de cotizare" la fondul de pensii și s-ar acoperi niște "goluri" în bugetul asigurărilor sociale, a explicat liderul USR, Dan Barna.

Pe de altă parte, el a precizat însă că nu se pune problema măririi vârstei de ieșire la pensie, în acest moment, în România.

Controversa legată de posibilitatea măririi vârstei de ieșire la pensie a apărut după ce reprezentanți ai Guvernului Orban au evocat această idee. Pe de altă parte însă, vicepremierul Raluca Turcan a precizat că ideea măririi vârstei de ieșire la pensie a fost lansată chiar de persoane care lucrează în sistemul bugetar și care ar dori să continue să lucreze și după ce împlinesc vârsta de ieșire la pensie.

Comentarii