22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăDan Barna, dezlăunțuit la BEC: "Iohannis, un pompier pentru momentele când casa...

Dan Barna, dezlăunțuit la BEC: “Iohannis, un pompier pentru momentele când casa a luat foc”

Liderul USR a abandonat, cel puțin azi la BEC, discursul care l-a făcut celebru:”Dacă eram președinte”. Totuși, nu s-a putut abține să nu arunce câteva săgeți către Klaus Iohannis.

Dan Barna l-a criticat, vineri, pe Klaus Iohannis spunând despre acesta că a fost “un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea”. Liderul USR a mai spus că dacă președintele Iohannis ar fi fost un “gospodar mai atent și diligent”, nu se ajungea în astfel de situații.

“Eu spun în egală măsură că președintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea. Eu cred că dacă era un gospodar mai atent și mai diligent poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în ultimii ani”, a afiramt Dan Barna, vineri, la depunerea semnăturilor pentru alegerile prezidențiale la Biroul Electoral Central.

Prezidențiabilul USR-PLUS Dan Barna și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale. Alianța a strâns aproape 400.000 de semnături. Liderul USR a susținut că România are nevoie de o schimbare.

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Cele mai citite

Spania a câștigat organizarea Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) a desemnat Spania drept gazda Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029. Alegerea candidaturii spaniole a fost singura opţiune...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă