Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam photos

Dan Barna: Consider inadmisibilă lansarea unor idei aflate la graniţa dintre halucinant şi stupid

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, subliniază că autorităţile au obligaţia să fie responsabile în comunicarea publică şi apreciază că este inadmisibilă lansarea unor idei "la graniţa dintre halucinant şi stupid".

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 21.04.2020 - 18:31

"Autorităţile publice, inclusiv cele din domeniul medical, au obligaţia să fie responsabile în comunicarea publică. Consider inadmisibilă lansarea unor idei aflate la graniţa dintre halucinant şi stupid al căror unic efect este sporirea neîncrederii populaţiei în capacitatea statului de gestionare a gravei crize prin care trecem. Am cerut insistent în aceste luni transparenţă, coerenţă şi profesionalism. Ceea ce am primit au fost tentative de ascundere a realităţii, informaţii trunchiate, contradicţii şi tensiuni între factorii de decizie. Aici se ajunge când după reguli clare se aruncă în spaţiul public excepţii şi variante care creează confuzie, panică şi neîncredere", a scris liderul Uniunii pe Facebook.

Potrivit acestuia, "încă nu e prea târziu" pentru autorităţi să îşi facă treaba aşa cum aşteaptă cetăţenii României.

"Calculele politice sau rivalităţile dintre diverse personaje cu rol în combaterea crizei sunt irelevante şi toxice. Prioritatea e România şi nimic altceva", arată Barna.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...