Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Andronic

Dan Andronic: Laura Codruţa Kovesi a dovedit că-i mai puternică decât Thomas Jefferson

"Libertatea noastră depinde de libertatea presei și nu poate fi limitată fără a fi pierdută". Asta credea acum câteva sute de ani Thomas Jefferson, unul din părinții Constituției Statelor Unite ale Americii.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.03.2018 - 10:31

"Kovesi își dovedește puterea! Zi de zi. Prin aroganța cu care refuză să se prezinte în fața unei comisii parlamentare, să răspundă întrebărilor care nu-i convin sau să-și urmărească adversarii din presă și politică până în pânzele albe. Kovesi are puterea de a o face, pentru că jocul este inegal. Ziariștii scriu articole, apar la emisiuni, se exprimă pe rețelele sociale, iar Kovesi ascultă telefoane, face dosare sau amenință că urmează să facă dosare. Așa cum s-a întâmplat și în dosarul Antenei 3", notează jurnalistul Dan Andronic în editorialul său din Evenimentul Zilei.

În războiul ei cu mass-media, "Laura Codruța Kovesi a vrut să dovedească că se poate! Ca să-i dovedească lui Thomas Jefferson că este mai deșteaptă decât el, a cerut o despăgubire uriașă, 1.000.000 de lei/210.000 de euro(mă întreb cum a justificat-o, ce traume a suferit) și a primit una extrem de mare: 300.000 lei/65.000 de euro. Cea mai mare despăgubire acordată vreodată unei persoane într-un proces de presă", subliniază Dan Andronic.

Comentarii

loading...