Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Andronic, declarații în premieră despre evacuarea sediului Antena 3

Jurnalistul Dan Andronic a expus, în premieră, detalii despre evacuarea sediului postului Antena 3. Deși a declarat că are o „strângere de inimă”, Dan Andronic relatează într-un material publicat în EVZ, o conversație cu generalul Florian Coldea.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 07.03.2018 - 12:01

Din relatările autorului, fostul prim-adjunct al SRI era pe deplin informat de demersul care urma să aibă loc și a avertizat că, dacă sediul Antenei 3 va fi evacuat, o parte din reprezentanții mass media vor protesta, întrucât se încalcă libertatea presei.

Florian Coldea știa foarte bine ce se întâmplă. Știa ce se întâmplase, ceea ce era normal prin prisma funcției sale, dar știa mai ales ce urma să se întâmple. Era Turnul de Control al Binomului.

Coldea știa. Nu numai în cazul evacuării Antenei 3, dar și în cazul procesului lui Dan Voiculescu.

Relația SRI-DNA stătea în protocol, dar forța sentimentelor existente între prim-adjunctul SRI și șefa DNA făcea ca orice obstacol să fie înlăturat.

Ca să nu existe comentarii aiurea, pe aceea vreme Antena 3 era vârful de lance al campaniei anti-Băsescu, pe mine mă tocau permanent, nu aveam relații de prietenie. Cum nu avem nici acum, chiar dacă în unele puncte am ajuns să le dau dreptate. Mai ales că peste un an aveam să cunosc forța "Operațiunii Noi suntem Statul", a afirmat jurnalistul Dan Andronic.

Comentarii