Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum alegea SRI oamenii pentru așa-zisele chermeze

Sebastian Ghiță i-a spus lui Ion Cristoiu cum alegea SRI oamenii din politică pe care îi invita la așa-zisele chermeze. Elena Udrea figura și ea pe lista SRI, dar mergea rar. Explicația o oferă fostul deputat PSD.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 21:44

Petrecerile cu politicieni și jurnaliști din vilele SRI au devenit, deja, celebre! Sebastian Ghiță i-a spus lui Ion Cristoiu cum alegea SRI oamenii din politică pe care îi invita la așa-zisele chermeze. Elena Udrea figura și ea pe lista SRI, dar mergea rar. Explicația o oferă fostul deputat PSD.

”Erau și demnitari care nu erau invitați. Unii erau prostuți, alții aveau gura prea mare a doua zi, alții nu căutau proximitatea serviciilor și căutau proximitatea Cotrocenilor și tot așa. Se întâmplă multe lucruri într-o societate. Bucureștiul, din punctul ăsta de vedere, e spumos prin prisma diversității de relații. Unii se nelinișteau, alții, nu. De exemplu, prietena noastră, Elena Udrea, nu era atât de neliniștită, pentru că se știa protejată de președinte. Alții erau mai îngrijorați. ”Domne, eu nu am fost niciodată omul ăsta a fost, ăsta e fost, eu, nu„. Se zbăteau, făceau eforturi, se chinuiau își doreau să ajungă să facă cunoștință la nivel de politețe.”, a spus Sebastian Ghiță.

Comentarii

loading...