Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cucşa: Pirtea, prietenul lui Coldea, a încercat să preia conducerea şedinţei Camerei Deputaţilor

Deputatul ALDE Marian Cucşa susţine că Opoziţia a încercat pe toate căile "să forţeze" schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache, iar modul în care s-au derulat evenimentele "pare să fie un plan bine ticluit", citează Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.12.2018 - 19:08

"Scandalul de astăzi din Camera Deputaţilor îmi ridică cel puţin un semn de întrebare. Opoziţia a încercat pe toate căile să forţeze schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a domnilor Liviu Dragnea şi Florin Iordache. Modul în care s-au derulat evenimentele pare să fie un plan bine ticluit. Totul părea un haos, până când deputatul PNL Marilen Pirtea a încercat să preia conducerea şedinţei din Cameră. Pe scurt, după o pauză de consultări de 20 de minute, deputaţii au reluat şedinţa de plen, iar primul vorbitor care a mers la tribună a fost liberalul Marilen Pirtea care a cerut, în calitatea sa de vicepreşedinte al Camerei, supunerea la vot a prelungirii şedinţei cu încă o oră. Evident, acestuia i s-a atras atenţia că nu el conduce şedinţa, iar în final şedinţa a fost închisă", a afirmat Cucşa, potrivit unui comunicat transmis AGERPPRES.

El a amintit că, în timpul şedinţei, un alt vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu, a fost chemată de DNA "exact în momentul în care Opoziţia a încercat să pună pe ordinea de zi cererile de revocare ale lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor, precum şi a vicepreşedintelui Florin Iordache".

Cucşa a adăugat că sunt fără răspuns întrebările: "De ce Opoziţia a dorit revocarea din funcţie doar a preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi a vicepreşedintelui Florin Iordache?", "De ce nu s-a cerut revocarea din funcţie şi a vicepreşedintelui Carmen Mihălcescu?", "De ce tocmai Marilen Pirtea a vrut să preia conducerea şedinţei?".

"Este un lanţ suspect al evenimentelor, iar ce remarc este că, astăzi, Carmen Mihălcescu a primit un telefon prin care a fost chemată la DNA. Deputatul Pirtea, care întâmplător este timişorean la fel ca mine, ştiu că este prietenul lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Evidenţele sunt clare. Reamintesc că, în februarie a.c., Marilen Pirtea, în calitate de rector al Universităţii de Vest din Timişoara, l-a invitat pe Coldea să ţină cursuri la universitate în cadrul unui program de studii în securitate. Tocmai pe unul dintre pionii principali ai statului paralel. În loc de concluzie, spun doar atât. Nu cred în coincidenţe! Prietenul lui Coldea a încercat să preia conducerea şedinţei Camerei Deputaţilor! Oare s-a reactivat binomul SRI-DNA?", a completat Marian Cucşa.

Comentarii