ACADEMIA CAȚAVENCU: Deschidere Nou an școlar, Viorica Dăncilă a fost pentru prima data la școală

Cu ocazia festivităților de deschidere a noului an școlar, premierul Viorica Dăncilă a trecut, pentru prima oară în viață, pragul unei școli.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2019 - 12:26

Cu ocazia deschiderii noului an școlar, Viorica Dăncilă a fost pentru prima data la școală

 

Elevii care au avut multe absențe în precedentul an școlar au fost cei mai încântați să o cunoască pe președinta PSD, aceștia văzând în ea un exemplu că în viață poți să reușești și fără carte.
Premierul Viorica Dăncilă nu a fost singurul politician prezent la deschiderea anului școlar 2019 – 2020. Președintele Klaus Iohannis le-a adresat, de asemenea, un mesaj elevilor, părinților și profesorilor. “Dragi… elevi…, părinți…, și… doamnelor… și…, domnilor…, profesori…, vreau… să… vă… urez…”, a fost discursul președintelui Iohannis, în timpul de două ore rezervat festivității de deschidere a noului an școlar.
La rândul său, ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz le-a adresat un mesaj elevilor și dascălilor. “Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla”, a fost mesajul ministrului Educației, ascultat cu atenție de toți elevii și dascălii.

Comentarii