23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCriza politicăReprezentanții PNL care vor participa la consultările cu Iohannis

Reprezentanții PNL care vor participa la consultările cu Iohannis

Delegaţia PNL care participă la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis este formată din Florin Cîţu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu.

“Partidul Naţional Liberal a decis în şedinţa Biroului Executiv Naţional ca nominalizarea PNL pentru funcţia de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîţu, prim-ministrul interimar, preşedintele PNL”, a scris pe Facebook ministrul interimar al Culturii, Bogdan Gheorghiu, membru al BEx.

Potrivit acestuia, în unanimitate, propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni a fost Florin Cîţu – prim-ministru.

“Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEx al PNL a decis în unanimitate ca propunerea pentru Biroul Politic Naţional al PNL, pentru funcţia de prim-ministru, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu preşedintele României să fie Florin Cîţu”, a mai scris Gheorghiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat pentru luni, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament pentru consultări în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Liberalii sunt primii aşteptaţi la discuţii, la ora 12,00. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă