12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăCriză în PSD. Cătălin Rădulescu: "V-ați împărţit din nou pe găşti şi...

Criză în PSD. Cătălin Rădulescu: “V-ați împărţit din nou pe găşti şi vreţi să luaţi câte o bucată”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a lipsit de la întâlnirea informală a conducerii PSD de la Neptun, cea menită să pregătească congresul PSD programat la data de 29 iunie.

În schimb, Cătălin Rădulescu a publicat, sâmbătă, o scrisoare deschisă, în care își critică unii colegi de partid.

“Nu eraţi voi cei mai buni oratori susţinători ai deciziilor, ca doar eram acolo (chiar dacă nu eram membru CEx) şi v-am văzut pe fiecare , sau atunci era bine pentru ca interesele voastre personale erau satisfăcute ? Pai tu Oprişane nu erai ? Tu Zetea, care acum ai devenit un mare critic al modificărilor codurilor penale şi ale legilor justiţiei nu erai tu oratorul principal care susţineai tot in CEx ? Tu obraznicule de Negoita, îţi aminteşti cum la unul din CEx-uri spuneai cât de mult il îndrăgeşti tu pe Dragnea, când Mutu ironic a spus ca dacă tu il îndrăgeşti el il adora? Am înţeles acum v-ati împărţit din nou pe găşti şi vreţi sa luaţi câte o bucata”, susține Cătălin Rădulescu în scrisoarea deschisă difuzată sâmbătă.

“Ați încercat să faceţi din Liviu Dragnea singurul vinovat pentru scorul obţinut la alegerile europarlamentare, repezindu-vă să ocupați funcţii în partid, exact aceiaşi care ați condus alături de el acest partid; unde eraţi când se luau decizii in CEx?”, întreabă, ironic, deputatul Cătălin Rădulescu.

El a lipsit de la reuniunea informală a PSD de la Neptun. În schimb, aici au fost prezenți premierul Viorica Dăncilă și o serie de lideri printre care s-au numărat Daniel Suciu și Marius Dunca.

Potrivit unor surse din partid, vicepremierul Suciu este susținut de Viorica Dăncilă pentru a obține funcţia de preşedinte executiv al PSD, iar Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, este dorit de Viorica Dăncilă în funcția de secretar general al PSD.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...
Ultima oră
Pe aceeași temă