Foto: youtube

Criză în PSD. Cătălin Rădulescu: "V-ați împărţit din nou pe găşti şi vreţi să luaţi câte o bucată"

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a publicat o scrisoare deschisă în care își critică o serie de colegi din partid, inclusiv pentru faptul că i-au întors spatele lui Liviu Dragnea.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.06.2019 - 13:36

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a lipsit de la întâlnirea informală a conducerii PSD de la Neptun, cea menită să pregătească congresul PSD programat la data de 29 iunie.

În schimb, Cătălin Rădulescu a publicat, sâmbătă, o scrisoare deschisă, în care își critică unii colegi de partid.

"Nu eraţi voi cei mai buni oratori susţinători ai deciziilor, ca doar eram acolo (chiar dacă nu eram membru CEx) şi v-am văzut pe fiecare , sau atunci era bine pentru ca interesele voastre personale erau satisfăcute ? Pai tu Oprişane nu erai ? Tu Zetea, care acum ai devenit un mare critic al modificărilor codurilor penale şi ale legilor justiţiei nu erai tu oratorul principal care susţineai tot in CEx ? Tu obraznicule de Negoita, îţi aminteşti cum la unul din CEx-uri spuneai cât de mult il îndrăgeşti tu pe Dragnea, când Mutu ironic a spus ca dacă tu il îndrăgeşti el il adora? Am înţeles acum v-ati împărţit din nou pe găşti şi vreţi sa luaţi câte o bucata", susține Cătălin Rădulescu în scrisoarea deschisă difuzată sâmbătă.

"Ați încercat să faceţi din Liviu Dragnea singurul vinovat pentru scorul obţinut la alegerile europarlamentare, repezindu-vă să ocupați funcţii în partid, exact aceiaşi care ați condus alături de el acest partid; unde eraţi când se luau decizii in CEx?", întreabă, ironic, deputatul Cătălin Rădulescu.

El a lipsit de la reuniunea informală a PSD de la Neptun. În schimb, aici au fost prezenți premierul Viorica Dăncilă și o serie de lideri printre care s-au numărat Daniel Suciu și Marius Dunca.

Potrivit unor surse din partid, vicepremierul Suciu este susținut de Viorica Dăncilă pentru a obține funcţia de preşedinte executiv al PSD, iar Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, este dorit de Viorica Dăncilă în funcția de secretar general al PSD.

Comentarii