Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristoiu: "Mă vedeți plătit de Ghiță la 70 de ani"

Ion Cristoiu intervine în scandalul imens care a izbucnit după difuzarea primului episod din interviul video cu Sebastian Ghiţă. Jurnalistul a oferit noi dezvăluiri de după finalul interviului, dar i-a atacat şi pe cei care au contestat dialogul său cu fostul deputat fugar.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 21:28

Ion Cristoiu intervine în scandalul imens care a izbucnit după difuzarea primului episod din interviul video cu Sebastian Ghiţă. Jurnalistul a oferit noi dezvăluiri de după finalul interviului, dar i-a atacat şi pe cei care au contestat dialogul său cu fostul deputat fugar. 

"Sebastian Ghiţă mi-a spus că vor tremura mulţi. De la PNL un domn Gigel Ştirbu a spus că de ce nu a intervenit conducerea TVR ca să interzică această emisiune. De dimineaţă au luat-o cu tot felul de legende. Mă vedeţi plătit de Sebastian Ghiţă la 70 de ani? Nici măcar ziarul nu m-a plătit. E o lovitură de presă prin ceea ce dezvălui eu. O să mi se reproşeze că de ce nu i-am pus cătuşele lui Ghiţă şi că de ce nu l-am adus în faţa DNA-ului", a spus Ion Cristoiu în direct la România TV.

Comentarii

loading...