10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăCristina Todoran, fost membru PNL, susține că n-a trimis nicio scrisoare despre...

Cristina Todoran, fost membru PNL, susține că n-a trimis nicio scrisoare despre Ludovic Orban

Cristina Todoran, fostă membră a organizației de tineret a PNL, susține că n-a trimis nicio scrisoare despre Ludovic Orban, fostul președinte al PNL.

“România liberă” a primit, prin mail, un drept la replică pe acest subiect. Mesajul primit pe mail pare a fi trimis de Cristina Todoran. Publicăm integral acest mesaj și încercăm să verificăm dacă persoana care a trimis mesajul prin mail este aceeași persoană cu Cristina Todoran, fostă membră PNL.

Iată textul primit prin mail:

“Ca drept la replică cu privire la apariția articolului din data de 29.01.2023 în publicaţia dvs. Povestea unei scrisori care a circulat în spațiul public şi care mi-ar aparține în totalitate. Fals! 

 Pentru cine mă cunoaste şi pentru toţi apropiații mei, e lesne de înțeles că eu nu aş fi putut publica în mass-media o asemenea josnicie, în primul rând la adresa mea. De ce aş compromite imaginea familiei mele în public? 

 Cine a născocit această denigrare, atât în spațiul online, cât şi în presă, a făcut-o cu un scop precis. Ținta mai multor iepuri dintr-o lovitură a fost eşuată. Răzbunări şi orgolii.

 Poate Orban ştie mai bine cine a publicat-o. Victimizarea nu este o strategie potrivită tot timpul în politică. Iar de adevar nu poți fugi, nu te poți sustrage dintr-o situație jignind grav pe cineva. 

 Fie că sunt sau nu reale relatările din scrisoarea respectivă publicată de către un ziar online care a fost preluata mai departe de alte publicatii, îi transmit public, cuiva, că nu mi-aş fi asumat o asemenea ipocrizie. 

Că tot vorbim despre presupuse poveşti de dragoste şi drame, cu “scrisori făcute şi pierdute intenționat” în spațiul public, singura dată cand m-am îndrăgostit cu adevarat şi pentru totdeauna, a fost în cockpit la 10.000 de metri altitudine spre Paris, în martie 2019. De atunci, a fost, este şi va ramane cea mai frumoasa poveste de dragoste trăită în viața mea, de care uneori îmi este foarte dor. Este singurul bărbat pe care l-am iubit, îl iubesc şi îl voi iubi cu adevărat. Un pilot. Restul nu înseamnă nimic, nu reprezintă nimic. Nu sunt amanta nimănui, nu sunt amanta lui Orban. Sunt o persoană liberă să iubesc pe cine simt. 

 Cât despre politică, se prelungeşte aşteptarea până ajungem la o resetare a României. Puțini lideri, mulți purici agățați de partide şi de fiecare lider. Trădarea şi interesele personale, cât şi lipsa eticii politice, sunt principalele trăsături negative care domină întreaga scenă politică de la noi din țară. Cam asta a fost concluzia principală în perioada în care am cochetat cu politica.
 Singura reacție şi singurul comentariu public pe care îl am pe această temă.

Cristina Todoran, fost membru PNL”

Scrisoarea la care face referire textul primit prin mail fusese publicată inițial pe site-ul Puterea. Scrisoarea sugera că între Ludovic Orban și o tânără membră PNL ar fi existat o relație personală. Acea relație ar fi început în perioada în care Orban era premier și președinte PNL. Relația s-ar fi terminat în perioada în care Orban a fondat partidul Forța Dreptei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă