Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristina Tercea, atac voalat la ministrul Justiției

Preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, a lansat un atac voalat la adresa lui Tudorel Toader, care nu participă la bilanţul DNA. De asemenea, şefa ÎCCJ a admis că justiția și parchetele trec în acest moment printr-o perioadă de criză.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 28.02.2018 - 12:08

''Nu mă pot abţine să nu precizez că particip la al cincilea bilanț DNA şi parcă în alţi ani masa de la prezidiu era mai lungă şi mai încăpătoare', a început discursul Tarcea, făcând referire la lipsa ministrului Justiţiei.

'Este pentru prima dată când mi-am pus întrebarea dacă președintele ÎCCJ trebuie să participe la bilanțul DNA. Am avut de ales între două opțiuni, una comodă, de a spune nu, și una mai puțin comodă, de a spune da. Am ales variantă cea mai puțin comodă, pentru că nu putem să nu recunoaștem că justiția și parchetele trec printr-o perioadă de criză.', a continuat şefa ÎCCJ.

"Înlăturând minciuna și manipularea din spațiul public, e momentul să observăm cauzele din interiorul sistemului nostru. Cauzele care trezesc suspiciune și neîncredere și să le înlăturăm. Sper ca atacurile din ultima perioadă să nu aibă drept rezultat intimidarea celor care lucrează. Doar o societate curată este cheia succesului în drumul spre democrație și integritate."

Comentarii