Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şefa Înalte Curţi a cerut CSM să aibă loc o discuţie despre protocoalele cu SRI.

Cristina Tarcea cere desecretizarea ahivei SIPA, ofiţerii acoperiţi și protocoalele SRI și DNA

Şefa Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii ca în plenul acestuia să aibă loc o discuţie despre protocoalele cu SRI.

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2018 - 12:06

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a cerut marţi suplimentarea ordinii de zi a plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Anume, cu teme precum Arhiva SIPA, ofiţerii acoperiţi, casele conspirative şi protocoalele încheiate cu SRI, "pentru a fi lămurite" aceste aspecte.

Cristina Tarcea: Am putea discuta asta în CSM

"Este vorba de patru teme: arhiva SIPA, ofiţerii acoperiţi, casele de conspiraţie, protocoalele încheiate cu SRI şi DNA. Eu cred că este cazul, deşi le-am mai discutat mai mult sau mai puţin superficial în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, să ne îndeplinim atributele şi rolul de garant al independenţei Justiţiei şi să lămurim o dată pentru totdeauna aceste patru aspecte", a precizat Cristina Tarcea, conform Agerpres.

Comentarii