Deputatul PMP Corneliu Bichineţ ştie că viaţa e grea de când Orlando Teodorovici, ministrul de Finanţe, nu mai cutreieră prin "lăcaşuri de cultură şi cluburi".

Corneliu Bhichineţ (PMP) ştie că Eugen Teodorovici are viaţă grea

Corneliu Bichineţ, deputat PMP, l-a întrebat, într-o interpelare, pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, când vor fi recuperaţi de către ANAF banii din condamnările pentru evaziune fiscală.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2018 - 20:54

"Domnule ministru, ştiu că aveţi viaţă grea, foarte grea…! S-au dus vremurile când cutreieraţi tânăr şi neliniştit lăcaşurile de cultură, bibliotecile, cluburile, etc… Vă ocupaţi acum de Finanţele aceste ţări vlăguite. Concret. Cât credeţi că va recupera ANAF în anul 2018 din banii celor descoperiţi de către fisc şi DNA drept evazionişti şi jefuitori?! Aştet răspuns verbal şi scris", se arată în interpelarea adresată ministrului de Finanţe de către deputatul PMP, Corneliu Bichineţ, publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor, informează Mediafax.

La începutul lunii martie, ministrul Finanţelor susţinea că trebuie modificată legislaţia în ceea ce priveşte recuperarea prejudiciilor în dosarele penale, iar cei care au de acoperit prejudicii să aibă această variantă în locul detenţiei.

"Statul trebuie să recupereze banii. Nu cred că a duce oamenii în puşcărie reprezintă o soluţie. Eu am discutat în ultimele zile cu mulţi oameni din alte state din Europa şi America, unde statul are ca scop principal recuperarea banilor şi nu trimiterea în puşcărie a unui om. Pentru că aşa închizi poate o afacere importantă, trimiţi în şomaj mulţi angajaţi, în loc să recuperezi banii. Trebuie mers pe o asemenea abordare", a declarat Eugen Teodorovici la B1 TV.

Comentarii