4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăConstantin Toma: "Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului!"

Constantin Toma: “Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului!”

“Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Acum, în 2018, la 100 de ani de Românie întreagă, lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară! Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii”, scrie primarul Constantin Toma.

Primarul Toma mai susţine că “românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate”. 

“Nu există niciun scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană. Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe! Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă, şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti”, afirmă edilul.

Anterior, președintele PSD Buzău și al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost printre primii lideri PSD care și-au declarat susținerea totală pentru Tudose.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă