Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marcel Ciolacu

Congres extraordinar la PSD. Ciolacu este propus președinte

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, este propus pentru funcția de președinte al partidului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.02.2020 - 18:21

Organizaţia PSD Bucureşti îl susţine pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al partidului şi propune ca în data de 29 februarie 2020 să aibă loc congresul extraordinar în care urmează să fie aleasă o nouă conducere a PSD.

Această decizie a fost anunțată, duminică, de Gabriela Firea, președintele filialei București a PSD.

"Consider că amânarea sine die a unui congres extraordinar al PSD ne-ar face rău, pentru că este o sursă permanentă de tensiune, este o sursă, poate, şi de neîncredere", a susținut Gabriela Firea în cadrul Conferinţei extraordinare a filialei PSD Bucureşti.

"PSD are nevoie de un lider care să ne unească, şi nu să ne dezbine, are nevoie de un lider care să stea puţin în concediu şi în weekend şi să fie mai mult alături de noi şi alături de oameni. Vă propun ca astăzi să îl susţinem pe Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al PSD", le-a cerut Gabriela Firea membrilor organizației PSD București.

Declarațiile acesteia intervin imediat după ce Marcel Ciolacu anunțase că PSD o susține pe Gabriela Firea pentru a obține un nou mandat de primar general al Capitalei.

Tot la ședința de duminică a PSD București, Gabriela Firea l-a propus pe Paul Stănescu pentru funcția de secretar general al PSD.

Comentarii