Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Conflict între DNA şi MAI: Carmen Dan îi cere din nou lui Kovesi să ia măsuri

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi că nu a primit încă un răspuns la cererea adresată şefei DNA de a înceta detaşarea a doi poliţişti judiciari la DNA Ploieşti. Ministrul anunţă că a trimis şi o a doua solicitare, identică.

Share

Rl online 0 comentarii

22.03.2018 - 13:12

"Moi am revenit cu o altă adresă către DNA şi am solicitat ce am solicitat şi în prima. Nu ne-a răspuns. Aştept ca DNA să dea un răspuns instituţional, cum de altfel a anunţat şi public", a declarat Carmen Dan.

Cererea ministrului de Interne vizează doi poliţişti judiciari de la DNA Ploieşti, care au apărut în înregistrările publicate de Vlad Cosma. Este vorba de comisarul șef de poliție Iordache Mihai și comisarul șef de poliție Florea Gabriela.

Potrivit OUG 43/2002 privind Direcția Națională Anticorupție revocarea din funcție, înaintea împlinirii termenului de detașare, a polițiștilor de poliție judiciară detașați la DNA se face prin ordin motivat al procurorului șef.

Prima solicitare a a fost făcută în cursul zilei de 13 februarie 2018.

Comentarii

loading...