Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comisia speciala parlamentara pentru legile justitiei l-a scos pe preşedintele Klaus Iohannis din procedura de numire a conducerii Înaltei Curţi.

Comisia Iordache l-a eliminat pe Iohannis din procedura de numire a de numire a conducerii ÎCCJ

Comisia speciala parlamentara pentru legile justitiei l-a scos pe preşedintele Klaus Iohannis din procedura de numire a conducerii Înaltei Curţi. Comisia votează modificarile propuse la articolele declarate neconstitutionale la cele trei legi, 303, 304 şi 317.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 12:24

Comisia a votat art. 40 din legea 317. Astfel, acum CSM primeşte atribuţiile de numire şi revocare a conducerii IÎnaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele României este eliminat din procedură.

Articolul se va corela cu legea 303 privind Statutul magistraţilor, unde se va propune eliminarea preşedintelui României din procedură.

Comentarii