Comisia de apărare decide marți dacă o va audia pe Carmen Dan

Deputaţii din Comisia de apărare se vor întruni marţi, pe ordinea de zi fiind şi solicitarea PNL de a o invita la audieri pe ministrul de Interne, Carmen Dan, în legătură cu intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august, informează Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.08.2018 - 20:12

„Am trimis o convocare pentru mâine, la ora 10.00. O să fiu şi eu prezent. Avem câteva proiecte legislative de discutat, dar o să discutăm şi solicitările lor (ale liberalilor – n.r.)”, a afirmat deputatul PSD, Dorel Căprar, președintele Comisiei de apărare din Parlament.

Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, a declarat, luni, că liberalii vor cere audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefului Jandarmeriei, Sebastian Cocoş, în Comisiile pentru apărare ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a afla cine sunt vinovaţii pentru violenţele de la mitingul de pe 10 august din Piaţa Victoriei.

„Am discutat cu colegul meu din USR şi vom solicita chiar astăzi o întâlnire a Biroului de conducere al Comisiei şi emiterea de invitaţii pentru şedinţa de mâine, pentru conducerea MAI, doamna Carmen Dan, pentru secretarii de stat care au în coordonare domeniul Jandarmeriei şi domeniul intervenţiilor de urgenţă de tip ISU, tot ce înseamnă conducerea Jandarmeriei, Broigada specială şi de asemenea, sigurm, mâine e greu dar în perspectiva unei alte întâlniri, manifestanţi care au devenit victime ale violenţelor şi care trebuie să îşi povestească experienţele în faţa Parlamentului”, a spus Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaţilor.

Comentarii