4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăColdea dezlănțuit

Coldea dezlănțuit

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a spus că va oferi detalii despre celebrele întâlniri de la vila K2, invocate de Victor Ponta, dar numai după ce se termină procesul Rovinari-Turceni, în care este implicat Victor Ponta.

”Cu privire la afirmațiile domnului Victor Ponta care a vorbit despre întâlnirea de la vila K2.

 Prima dată, domnul Coldea a spus că va da lămuriri după ce se termină dosarul din instanță, dosarul Ponta-Șova. Ulterior a spus că niciodată nu a întrebat despre vreun dosar, domnia sa, la DNA”, a explicat Claudiu Manda, după audierea lui Florian Coldea, de la Comisia SRI.

Cu privire la întrebarea că ”dacă Victor Ponta câștiga alegerile îl va schimba din funcție, Florian Coldea a răspuns că ”DA”, i-a spus asta de mai multe ori”.

Întrebat dacă pe timpul nopții s-a ajuns la judecători pentru a se cere mandate de interceptare, Coldea a confirmat.

”În situații de urgență s-a procedat și în acest fel”, a spus Florian Coldea, conform președintelui Comisiei SRI.

Şeful Comisiei pentru Controlul SRI, Claudiu Manda, susţine că Florian Coldea a fost întrebat de unul dintre membrii comisiei dacă a fost sau nu consultant al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, fostul prim-adjunct al directorului SRI a negat vehement zvonul.

“Au mai fost întrebări, una dintre ele a fost o curiozitate a unui coleg: Dacă a fost sau este consultant al domnului Dragnea. A spus că nu, că nu se ocupă de asta pentru niciun politician, în niciun fel.”, a declarat Claudiu Manda la finalul audierii în Comisie.

Informaţii şoc apar în spaţiul public, după audierea lui Florian Coldea în cadrul Comisiei de control a SRI. Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a spus jurnaliştilor în cadrul unei conferinţe de presă că fostul prim-adjunct al directorului SRI a vorbit despre celebra masă de Crăciun organizată la una dintre vilele SRI.

“Cu privire la celebrul subiect din presă cu masa de crăciun şi tăierea porcului . A spus că a existat un astfel de eveniment, la care au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, a spus că în jur de 10, dar nu a vrut să vorbească despre numele lor. L-am întrebat şi a confirmat nume. A fost un eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre participanţi: domnul Ghiţă, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, nu mai ştiu dacă l-am întrebat, dar a confirmat asta domnul Maior.”, a precizat Claudiu Manda.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă