Coldea dezlănțuit

După audierile din Comisia SRI, Florian Coldea se dezlănțuie. Trece la amenințări, prezintă imagini apocaliptice ale unei Românii atacate din toate părțile de tot felul de spioni. Coldea spune că la celebra "tăiere a procului" au fost prezenți, printre alții, și Ponta.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2018 - 18:46

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a spus că va oferi detalii despre celebrele întâlniri de la vila K2, invocate de Victor Ponta, dar numai după ce se termină procesul Rovinari-Turceni, în care este implicat Victor Ponta.

”Cu privire la afirmațiile domnului Victor Ponta care a vorbit despre întâlnirea de la vila K2.

 Prima dată, domnul Coldea a spus că va da lămuriri după ce se termină dosarul din instanță, dosarul Ponta-Șova. Ulterior a spus că niciodată nu a întrebat despre vreun dosar, domnia sa, la DNA”, a explicat Claudiu Manda, după audierea lui Florian Coldea, de la Comisia SRI.

Cu privire la întrebarea că ”dacă Victor Ponta câștiga alegerile îl va schimba din funcție, Florian Coldea a răspuns că ”DA”, i-a spus asta de mai multe ori”.

Întrebat dacă pe timpul nopții s-a ajuns la judecători pentru a se cere mandate de interceptare, Coldea a confirmat.

”În situații de urgență s-a procedat și în acest fel”, a spus Florian Coldea, conform președintelui Comisiei SRI.

Şeful Comisiei pentru Controlul SRI, Claudiu Manda, susţine că Florian Coldea a fost întrebat de unul dintre membrii comisiei dacă a fost sau nu consultant al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, fostul prim-adjunct al directorului SRI a negat vehement zvonul.

"Au mai fost întrebări, una dintre ele a fost o curiozitate a unui coleg: Dacă a fost sau este consultant al domnului Dragnea. A spus că nu, că nu se ocupă de asta pentru niciun politician, în niciun fel.", a declarat Claudiu Manda la finalul audierii în Comisie.

Informaţii şoc apar în spaţiul public, după audierea lui Florian Coldea în cadrul Comisiei de control a SRI. Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a spus jurnaliştilor în cadrul unei conferinţe de presă că fostul prim-adjunct al directorului SRI a vorbit despre celebra masă de Crăciun organizată la una dintre vilele SRI.

"Cu privire la celebrul subiect din presă cu masa de crăciun şi tăierea porcului . A spus că a existat un astfel de eveniment, la care au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, a spus că în jur de 10, dar nu a vrut să vorbească despre numele lor. L-am întrebat şi a confirmat nume. A fost un eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre participanţi: domnul Ghiţă, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, nu mai ştiu dacă l-am întrebat, dar a confirmat asta domnul Maior.", a precizat Claudiu Manda.

Comentarii