Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codruț Olaru, noul vicepreședinte al CSM: Sunt adeptul unei comunicări reale cu mass media

Noul vicepreşedinte al CSM, Codruţ Olaru, a declarat vineri, adresându-se procurorilor şi judecătorilor, că va milita în mod "categoric" pentru drepturile legale ale magistraţilor.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.01.2018 - 16:41

"Am avut şansa şi deopotrivă onoarea să fiu ales într-o astfel de demnitate publică, demnitate care în mod categoric implică o responsabilitate enormă, un dinamism total, o deschidere maximă către comunicare. Sunt adeptul a unei comunicări reale cu mass-media, inclusiv atunci când activitatea CSM poate comporta eventuale critici, discuţii mai mult sau mai puţin benefice pentru sistem.

Vreau ca toţi magistraţii din sistem, procurori şi judecători, să cunoască faptul că atât eu, cât şi preşedintele ales vom fi militanţi foarte categorici pentru drepturile noastre legale, pentru statutul nostru, pentru consolidarea statutului nostru de procuror şi judecător", a spus Codruţ Olaru într-o scurtă declaraţie de presă, citat de AGERPRES.

Procurorul Codruţ Olaru a fost ales, vineri, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, el fiind singurul candidat. Preşedintele CSM va fi judecătoarea Simona Camelia Marcu.

Comentarii

loading...