Codrin Ștefănescu: "Suntem toți cu nervii la pământ"

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a făcut apel la găsirea unei soluții de compromis, fără „tăieri de capete”, dar a recunoscut că situația este mai tensionată ca oricând.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2018 - 15:54

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a ajuns la sediul partidului pentru ședința Comitetului Executiv Național programat pentru ora 16. Ștefănescu a făcut apel la găsirea unei soluții de compromis, fără „tăieri de capete”, dar a recunoscut că situația este mai tensionată ca oricând.

„Vom avea o ședință furtunoasă. Suntem toți cu nervii la pământ. Sper să ne vină mintea de pe urmă și să găsim o soluție astăzi. Avem obligația ca astăzi, indiferent cât durează, să ieșim cu o soluție pe care să o îmbrățișăm cu toții.

Ultimele zile au fost cumplite, pentru în mass-media au apărut tot felul de știri pe surse și mi-au fost și mie imposibil să spun că nu se confirmă. Au fost declarații ale colegilor mei care au fost comentate. Lucurile s-au înrăutățit. A curs cu scrisori și luări de poziție cum nu a mai fost niciodată la noi în partid.

Nu vreau să ajung la concluzia că ne era mai bine în opoziție. Vă asigur că astăzi de aici din sediul PSD va pleca aceeași echipă din 2016, adică uniți și fără capete tăiate. Lucrurile se vor reglementa aici între noi.

Astăzi vorbim toți și fiecare punct se supune la vot. Majoritatea îți asumă ce a decis.

Propunerea este că trebuie în primul rând să ne calmăm și să nu uităm că ochii a milioane de români sunt pe noi”, a declarat Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a mai susținut că „statul paralel vrea să pună mâna pe acest partid”.

Comentarii