Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu: Miniştrii vor face săptămânal conferinţe de presă în care să spună ce au realizat

Românii trebuie să afle de la noii miniştri despre activitatea lor şi, în acest scop, aceştia vor comunica săptămânal ceea ce fac, a declarat, duminică, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, citat de Agerpres.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.01.2018 - 20:32

Codrin Ștefănescu a susținut că strategia de comunicare a guvernului, actualizată în cadrul reuniunii PSD-ALDE de la Palatul Parlamentului, exista mai demult, dar nu era utilizată la întreaga ei capacitate.

"Miniştrii, săptămânal, vor face conferinţe de presă, vor anunţa ce au realizat. (...) Strategia asta exista dinainte, nu prea a fost ea utilizată foarte des, adică la întreaga ei capacitate. Dar este foarte important ca miniştrii să explice românilor şi celor care ne-au votat ceea ce fac acolo, şi primul ministru este foarte ferm în această chestiune. Ăsta a fost şi discursul purtat ieri cu cei din cabinet şi cu miniştrii care nu mai sunt, dar, şi azi, comunicarea trebuie să fie permanentă, transparentă, totală. Suntem deschişi la orice fel de critici. (...) Sperăm ca acest cabinet să nu dezamăgească şi să recupereze şi acei 5% neefectuaţi din programul de guvernare de anul trecut", a afirmat Ştefănescu.

Întrebat dacă şi-a mai schimbat părerea despre ministrul desemnat al Educaţiei, Ştefănescu spune că Valentin Popa este cel care trebuie să demonstreze că este un om bine pregătit.

"Domnul ministru al Educaţiei trebuie să iasă public, să ţină un speech, să dea răspunsuri la întrebări şi să demonstreze că este bun şi că această imagine este doar provizorie - el de fapt este un om foarte bine pregătit. Vedeţi că-l susţin şi rectori din ţară, mă rog, mergem pe linia dreaptă acum", a spus secretarul general adjunct al PSD.

Comentarii

loading...