Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codrin Ştefănescu, mesaj pe Facebook despre Dăncilă şi Teodorovici

Codrin Ştefănescu a transmis un mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre numeroase plecări din rândul PSD, în timp ce ”alţii joacă ping-pong” făcând referire la partida dintre Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.07.2019 - 17:21

”A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj. Au plecat deputaţii Mihai Popa şi Mihai Mohaci de la Braşov. Şi alţii joacă ping-pong ! Vorbeşte careva cu oamenii āstia?”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. ”Te remaniez”, i-a spus, în glumă, premierul ministrului Finanţelor.

Tot sâmbătă, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, şi-a anunţat plecarea, după 14 ani. ”The end. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Socol pe Facebook.

''Azi sărbătorim Ziua Justiției ! Cum adică, care Justiție ? Aia cu protocoalele secrete și ilegale. Aia cu decizii în plicuri galbene. Aia de care vorbea Băse cu Maior la miez de noapte la Palat. Aia de iți șantaja judecătorii cu dosare fabricate din timp. Aia cu completuri ilegale și neconstituționale. Aia de a nenorocit zeci de mii de oameni și familiile lor absolut pentru nimic. La grămadă : Medici, profesori, jurnaliști, oameni de afaceri, aleși locali, etc. Aia a lui Onea și Portocală de la Ploiești. Asta sărbatorim noi azi! Și n-avem voie să zicem nimic de rău că așa-i ordinul de sus. Trăiască pacea pe pământ!'' a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ştefănescu face referire la protocoalele încheiate de SRI cu structuri din sistemul judiciar, dar şi la completurile care au fost declarate neconstituţionale de CCR.

Codrin Ştefănescu este cel care a afirmat, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că aceasta a fost o decizie politică.

Comentarii

loading...