Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codrin Ştefănescu îşi anunţă candidatura la funcţia de secretar general al PSD

Codrin Ştefănescu îşi anunţă candidatura la funcţia de secretar general al PSD, la congresul partidului din 29 iunie, fiind susţinut de Organizaţia Sector 1.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2019 - 19:01

„Le mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD sector 1 ! Astăzi au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD ! Am spus DA şi voi intra în competiţie la Congres ! Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD ! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români ! Doamne ajută!”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Organizaţia PSD Sector 1 este condusă de primarul Dan Tudorache.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar.

Congresul PSD se va reuni în 29 iunie pentru alegerea noii conduceri a partidului.

Comentarii