14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăClotilde Armand, linșată mediatic de ”primarul bolșevic” Tudorache și de ”televiziunile de...

Clotilde Armand, linșată mediatic de ”primarul bolșevic” Tudorache și de ”televiziunile de casă”

Duminică seara, în cadrul emisunii „Dosar de la politician”, de la B1Tv, Armand a fost linșată mediatic în direct, cu largul concurs al realizatorului Silviu Mănăstire, la doar câteva zile după ce aceeași producție găzduise afirmații denigratoare față de candidatul USR-PLUS, potrivit cărora politicianul Uniunii Salvați România ar fi împărțit cetățenilor făină pe post de mită electorală și ar fi primit suma de 1 miliard de euro de la Bechtel.

Armand și Tudorache au fost protagoniștii unei confruntări cu caracter electoral, duminică searea, în plin scandal legat de activitatea actualului edil al sectorului 1 al Capitalei, căruia i se reproșează atât promovarea, contra unor sume consistente, în presă, a unui videclip în care face afirmații legate de construirea unui spital inexistent, cât și activități de poliție politică legate de filajul executat, în data de 17 şi 18 februarie, de către poliţiştii locali infiltraţi într-un grup de protestatari, a ”obiectivelor” Cristian Ghinea și Clotilde Armand.

În mod suprinzător având în vedere caracterul emisiunii și obligațiile sale deontologice de moderator, pornind de declarația candidatului USR – PLUS, potrivit căreia ficare candidat ar trebui să-și convingă electoratul în privința onestității și potențialului său, prezentându-și transparent activitatea, realizările și trecutul, realizatorul Silviu Mănăstire s-a transformat într-un apărător al lui Tudorache și un acuzator al reprezentantei alternativei admninistrative de Dreapta, sugerându-i ”contrareplici” edilului Dan Tudorache în momentele în care lipsa de reacție și inferioritatea acestuia față de prestația Clotildei Armand devenea evidentă.

”Nu știam că am fost invitată la o dezbatere electorală cu un jurnalist, unde cel care asistă e chiar primarul contracandidat. S-au pregătit domnii să facă și să dreagă…. dar ce să vezi?! Nu le-a ieșit. Ce lume rea. Vorba lui Nenea Iancu: “Tatițo, unde nu e moral, acolo e corupție, și o soțietate fără prințipuri, va să zică că nu le are!…”, și-a prezentat Clotilde Armand, la cald, după încheierea emisiunii, părerea despre show-ul tv în care a oferta sa electorală a fost aproape ignorată, reprezentanta USR – PLUS devenind ținta întrebărilor tendențioase din care, practic, Silviu Mănăstire a reușit să construiască un eșafodaj menit a așeza candidatul Dreptei într-o lumină total defavorabilă.

După alegeri, Tudorache se va reîntâlni cu Armand în justiție

După publicarea, de către portalul JustNews, a notelor informative și fotografiilor ce denotă o serie de fapte din zona poliției politice, reținute de către jurnaliști în sarcina Poliției Locale aflate în subordinea lui Dan Tudorache, Clotilde Armand a anunțat că îl va aduce pe edilul sectorului 1 în fața instanței.

”După ce m-au urmărit pe mine, angajații Poliției Locale Sector 1 l-au monitorizat pe colegul meu Cristian Ghinea. Amândoi participam la o manifestație pașnică, așa cum reiese din cele două note de informare și fotografiile atașate, realizate pe 17 și 18 februarie, de către polițiștii locali infiltrați în grupul de protestatari. Notele integrale le veți găsi la finalul articolului din JustNews. Cu asta se ocupă primarul sectorului 1. Cu Poliția politică. Aseară nu a avut curajul sau recunoască nimic despre acest subiect în catastrofa de emisiune aranjată de el și moderator. Nu-i nimic. O să recunoască în fața Justiției. Ajungem la primărie și începem o reformă din temelie a Poliției Locale. Nu este posibil ca angajații acestei instituții să ascundă că m-au urmărit pe mine și pe Cristi. Iar gestul lor este intolerabil”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

După alegători, primarul Sectorului 1 va trebui să-i convingă și pe magistrați

Ulterior, Armand s-a referit și la emisiunea „Dosar de la politician”, de la B1T, în termeni ironici și vehemenți: „Sunt pur şi simplu disperaţi. Televiziunea unui fost turnător al Securităţii a difuzat în reluare emisiunea de ieri din care primarul bolşevic al Sectorului 1 a ieşit cam şifonat după ‘dezbaterea’ cu mine. Aşadar, primarul pesedist are nevoie de 2 televiziuni de casă să mă discrediteze, să manipuleze, să mintă şi tot nu reuşeşte. Mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi”.

Candidatul USR – PLUS a făcut, în perspectiva potențialului succes electoral, și o promisiune, anume aceea că „toate posturile/ publicaţiile de casă apropiate de PSD care au primit ani de zile sute de mii € de la Primăria Sectorului 1, prin atribuire directă sau fără licitaţii, nu vor mai primi un leu când voi ajunge primar”.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă