Florin Cîțu, premierul României, FOTO: Facebook

Cîțu gest de curtoazie față de cei vaccinați

Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj pe Facebook în care le transmite mulțumiri celor care s-au vaccinat. Mesajul este însoțit de mai multe fotografii cu românii care s-au vaccinat, inclusiv persoane publice.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

19.04.2021 - 10:14

Pe pagina de socializare prim-ministrul Florin Cîțu le mulțumește românilor care s-au vaccinat. De asemenea, pe pagina de Facebook a premierului sunt prezentate o serie de fotografii însoțite de mesaje ale românilor care s-au vaccinat.

Este vorba despre imagini cu români care explică de ce s-au vaccinat, inclusiv persoane publice precum Simona Halep și Mihai Bendeac. Concluzia premierului este că vaccinarea este singura modalitate de a învinge pandemia.

„Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Mulțumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis și au transmis un mesaj important în societate. Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie și de a reveni cât mai repede la normalitate”, a scris premierul pe pagina de socializare.

Comentarii