Foto: Inquam

Cîțu, dezbatere pe buget, în Vrancea

Premierul Florin Cîțu, va efectua prima vizită în teritoriu, sâmbătă, la Consiliul Județean Vrancea, pentru o dezbatere privind bugetul pentru 2021.

Share

Rl online 0 comentarii

05.03.2021 - 16:06

Prim-ministrul României, Florin Cîțu va participa sâmbătă, 6 martie 2021, la Consiliul Județean Vrancea, de la ora 11.00, la o dezbatere privind bugetul pentru acest an, la invitația președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma și a deputatului Ion Ștefan. Aceasta este prima vizită oficială în teritoriu a premierului Florin Cîțu, de la învestirea în funcție, informează CJ, printr-un comunicat de presă, remis cotidianului național “România liberă”.

La eveniment sunt invitate să participe structuri asociative ale UAT-urilor din județul Vrancea (Asociația Municipiilor din România, Asociația Orașelor din România, Asociația Comunelor din România, Asociația Secretarilor de Primării din România), primari, conducerea Instituției Prefectului Vrancea, reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea, ai Direcției de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.  

Vor fi abordate teme precum: Programul Național de Redresare și Reziliență, investiții și oportunități de finanțare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021.

Comentarii