17.4 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăPoliticăCiolacu: Voucherele de 50 de euro pentru alimente se vor primi de...

Ciolacu: Voucherele de 50 de euro pentru alimente se vor primi de la 1 iunie -VIDEO

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că populaţia vulnerabilă va primi voucherele de 50 de euro începând cu 1 iunie.

Întrebat când vor primi românii tichetele pentru alimente, liderul social-democraților a răspuns: „Voucherele sunt în vigoare, e o Ordonanţă dată. Categoric se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie”.

Banii pentru tichete vor fi asigurați din bugetul de stat și din fonduri europene.

„Oricum banii europeni întâi îi cheltui tu din bugetul de stat, apoi faci documentele către Comisie ca să îţi deconteze cheltuielile, a precizat Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

SUA avertizează China în privința manevrelor militare riscante: „Este doar o chestiune de timp până când cineva va fi rănit”

Casa Albă avertizează că manevrele militare ale Chinei, considerate drept agresive de Washington, s-ar putea solda în cele din urmă cu răniţi, după ce...

Iohannis pariază pe sistemul de Garanție-Returnare a ambalajelor

Cu ocazia zilei internaționale a mediului, Klaus Iohannis a ținut să precizeze că poluarea apelor cu plastic a ajuns la cote alarmante și că...

VIDEO. Fotbalul este mai sărac începând de ieri. Marele Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat retragerea din activitate

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat încheierea carierei de jucător duminică seara, la finalul meciului echipei sale, AC Milan, cu Verona, din ultima etapă a Serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă