Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciolacu susține că filialele PSD din județe sunt libere să-și facă alianțe pentru alegerile locale

În anul 2020, organizaţiile judeţene ale PSD vor avea libertatea să decidă pe plan local cu ce alte formaţiuni fac alianţe pentru alegerile locale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.02.2020 - 23:06

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că, pentru prima dată, organizaţiile judeţene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formaţiuni fac alianţe.

"Este pentru prima dată în partid când organizaţiile judeţene îşi decid singure, pentru alegerile locale, alianţele", a spus Marcel Ciolacu după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. Potrivit acestuia, "alianţele politice pentru alegerile locale sunt atributul organizaţiilor judeţene. Pot face alianţe cu celelalte partide dacă găsesc disponibilitate".

Marcel Ciolacu a precizat că această libertate de decizie pentru organizațiile județene a fost acordată de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Comentarii

loading...