15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăCiolacu s-a săturat de venit în plen. De ce vrea să intre...

Ciolacu s-a săturat de venit în plen. De ce vrea să intre în grevă

„Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie. Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, spune la Antena 3 Marcel Ciolacu.

La întrebarea moderatorului dacă ia în calcul și acest tip de protest, liderul PSD a răspuns: „Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.

Totodată, el îl critică pe președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar.

„Vom face la Curte şi vom aştepta dacă preşedintele Camerei Deputaților (Ludovic Orban – n.r.) a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, conchide Ciolacu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă