Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciolacu, mesaj pentru Ludovic Orban: „Să aibă decența și să aloce banii pentru alocații”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat o nouă săgeată către premierul Ludovic Orban, spunând că acesta ar trebui "să aibă decenţa" de a aloca banii necesari dublării alocaţiilor copiilor.

Share

Rl online 0 comentarii

25.09.2020 - 19:49

„Îmi pare rău pentru domnul Ludovic Orban, dar îmi aduc aminte, în prima săptămână parcă de când a fost învestit prim-ministru al României, a făcut o plată unei clientele politice, unor fraţi, Micula parcă, într-o sumă astronomică. Vreau să-l anunţ oficial pe domnul prim-ministru că ar fi cazul, fiindcă mandatul dânsului se apropie de sfârşit, să aibă decenţa şi, la sfârşitul mandatului, să aloce banii necesari dublării alocaţiilor, mai ales după hotărârea Curţii Constituţionale, (sumă) care este mai mică cu aproape 100 de milioane de euro decât a plătit clientelei politice. Ăsta este adevărul, şi nu cel trâmbiţat şi minciunile arătate la televizor”, a susţinut Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă, la Zalău.

De asemenea, acesta a reiterat faptul că actualul guvern a făcut alocări din fondul de rezervă pentru a face plăţi către anumiţi primari care au plecat din PSD.

În ceea ce priveşte alegerile de duminică, Ciolacu nu crede că persoanele care merg la vot se expun unui pericol. „Îşi aleg reprezentanţii locali, gospodarii locului, nu se aleg în primul rând partide, dar, cel mai important, cred că toată lumea va veni la vot şi pentru că şi medicii, şi copiii şi profesorii, mai nou şi părinţii şi bunicii noştri, într-o perioadă foarte scurtă de timp, au fost jigniţi şi batjocoriţi de actuala guvernare”, a afirmat liderul PSD.

Comentarii