Marcel Ciolacu (Foto: Arhivă)

Ciolacu, liderul PSD, felicită NATO că a contracarat campania de dezinformare legată de pandemie

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis un mesaj dedicat Zilei NATO, în care felicită Alianța pentru faptul că a contracarat campania de dezinformare legată de pandemie.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2021 - 11:57

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis, duminică, 4 aprilie 2021, un mesaj dedicat Zilei NATO în România, mesaj în care felicită Alianța pentru faptul că a contracarat campania de dezinformare legată de pandemie.

"De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi prin transporturi şi donaţii de echipamente şi produse medicale esenţiale, dar şi prin contracararea campaniilor destinate dezinformării din partea actorilor statali şi non-statali externi, asigurându-se că această criză sanitară nu devine una de securitate", menționează mesajul transmis, duminică, de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD subliniază că România a devenit membru NATO cu drepturi depline în timpul unei guvernări social - democrate, pe timpul premierului Adrian Năstase.

"De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi - Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste 1 miliard de cetățeni. Acest obiectiv național realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important și influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securității din regiunea Mării Negre și a flancului Estic. Acest fapt este reflectat și de faptul că funcția numărul 2 în organizație - Secretarul General Adjunct- este reprezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană", afirmă mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

Comentarii