Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciolacu: Guvernul va veni în Parlament când consideră oportun

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Guvernul va veni în Parlament când premierul va considera că este oportun, menţionând că legea va fi respectată cu certitudine.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2019 - 18:15

Întrebat înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD când va veni Guvernul în Parlament, Ciolacu a răspuns: "Când consideră Guvernul".

"De obicei se vine în Parlament când vom avea voturile necesare. Când vom avea voturile şi totul este ok, vom veni în Parlament la solicitarea Guvernului. Momentan, nu trece nicio moţiune. Când o să fie necesar, Guvernul o să solicite acest lucru şi o să vină la Parlament. (...) Este atributul Guvernului. Când prim-ministrul va găsi oportun, va veni în Parlament. Cu certitudine se va respecta legea", a afirmat Ciolacu.

Comentarii

loading...