Foto: Arhivă

Ciolacu crede că Orban trebuia să demisioneze imediat ce a apărut poza cu fumatul la Guvern

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, consideră că Ludovic Orban trebuia să demisioneze din fruntea Guvernului imediat ce a apărut poza în care apare fumând în birou, la Palatul Victoria.

Mihai Diac 0 comentarii

03.06.2020 - 23:27

Ludovic Orban ar fi trebuit să demisioneze din funcția de premier "de îndată" după publicarea fotografiei în care se vede cum se relaxau șeful Guvernului și câțiva miniștri la Palatul Victoria, susține președintele PSD, Marcel Ciolacu.

"Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul electoral al lui Iohannis, < o Românie normală >, în seara asta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru, cine va fi acela, ce majorităţi se creează în Parlament", a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat, duminică seară, de postul Antena 3.

"Indiferent ce sărbătoreşti, nu ai voie în biroul primului ministru să stai să fumezi, să consumi alcool. Este un lucru elementar. În al doilea rând, este această ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să ieşi în conferinţele de presă cu mască, pitit, stând la distanţă de ziarişti şi, de fapt, în interiorul Guvernului să ai cu totul şi cu totul alte atitudini", a subliniat Marcel Ciolacu.

Comentarii