3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăCiolacu: Alegerile anticipate ”nu sunt oportune” în acest moment”

Ciolacu: Alegerile anticipate ”nu sunt oportune” în acest moment”

În plus, Ciolacu afirmă că alegerile anticipate ”nu sunt oportune” în acest moment.

”Ni se pare normal ca PSD sub nicio formă să nu voteze în acest moment învestirea unui guvern. Mai mult decât atât, există o cutumă parlamentară – cei care deţin majoritatea, lucru care s-a văzut – trebuie să asigure şi cvorum”, a declarat, luni, preşedntele Camerei Deputaţilor.

Acesta a precizat că decizia a fost luată, vineri, în şedinţa Comitetului Executiv, dar va exita o discuţie şi cu parlamentarii formaţiunii atât cei de la Senat, cât şi cei din Camera Deputaţilor în acest sens.

Întrebat ce părere are despre alegerile anticipate, Ciolacu a afirmat că nu le consideră oportune.

”Întotdeauna sunt posibile alegeri anticipate, suntem cam ultima ţară din fostul regim comunist care nu am avut. Nu cred că sunt oportune în acest moment”, a mai spus Ciolacu.

Acesta a reiterat ideea că PSD va fi de acum înainte în Opoziţie.

Întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze, Ciolacu a afirmat: ”Am foarte multe să-mi reproşez în ultimii trei ani, şi eu, şi colegii. Noi liderii trimişi de primari şi simpatizanţi la Bucureşti, în aceşti trei ani, am fcut greşeli care ne-au dus la costul trecerii unei moţiuni”.

 

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă