Chichirău către Cătăniciu:"Te aștept la metrou"

Tensiunea din Parlament, între putere şi opoziţie, atinge cote incredibile. După deputatul PSD Eugen Nicolicea, şi deputata ALDE Steluţa Cătăniciu susţine că a fost ameninţată de colega sa de USR Cosette Chichirău.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2017 - 00:08

UPDATE Chichirău dezminte declarația de care o acuză Cătăniciu. Chichirău a declarat, miercuri seara, la Antena 3, în cadrul unei intervenții telefonice, că nu a amenințat-o pe Cătăniciu.

”Eu nu merg cu metroul, nu am abonament la metrou. E incalificabil că încearcă să lege o crimă de numele meu. Eu nu am aflat de crimă, nu știam de ea. Nu am spus acele cuvinte. Nu am avut nicio conversație cu doamna Cătăniciu. Am avut un live care a deranjat-o.”, a spus Cosette Chichirău la Antena 3.

Steluţa Cătăniciu a declarat, pentru Stiripesurse.ro, că înainte de votul final de miercuri, 13 decembrie, pe legile justiţiei, s-a intersectat cu Cosette Chichirău pe scări. Deputata USR i-ar fi spus "Vă aştept la metrou!".

"Având în vedere ce s-a întâmplat ieri la metrou, semnificaţia e clară. Nu pot percepe din partea unei femei, nici de la un bărbat sau orice om normal la cap să i se adreseze astfel unui coleg", a declarat Steluţa Cătăniciu.

Până la ora publicării acestui articol, Cosette Chichirău nu a putut fi contactată pentru a răspunde la acuzaţiile formulate de Steluţa Cătăniciu.

Anterior, în cursul zilei, deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că a fost ameninţat de aceeaşi Cosette Chichirău. "Doamna Cosette Chichirău a venit la mine și mi-a spus că se va ocupa personal ca eu să ajung la pușcărie. Am spus asta ca să rămână pentru stenogramă", a spus Nicolicea, în plenul Camerei Deputaților.

Comentarii

loading...