Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Celebrul" Marian Păun nu se mai ocupă de destinul reformei feroviare

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 08.03.2018 - 00:12

Marian Păun a fost eliberat, miercuri, din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în locul lui fiind numit Gigi Gavrilă, potrivit unor decizii luate de premierul Viorica Dăncilă, publicate miercuri în Monitorul Oficial.

"Având în vedere propunerea formulată de ministrul Transporturilor, prin Adresa nr. 9374 din 1 martie 2018, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/3650/A.I.L din 1 martie 2018, în temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 4 alin (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 62/2016 privind înfiinţarea Autorităţii pentru Reformă Feroviară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 53/2017, prim-ministrul emite prezenta decizie. La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Marian Păun se eliberează din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară", se spune în Monitor.

Potrivit unei alte decizii a premierului, tot la propunerea ministrului Transporturilor, Gigi Gavrilă este numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al ARF.

Marian Păun a fost numit în urmă cu un an, respectiv pe 2 martie 2017, în funcţia de preşedinte al ARF, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Comentarii

loading...