19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăCei mai mediatizați primari de sector. Ciprian Ciucu a întrecut-o pe Clotilde...

Cei mai mediatizați primari de sector. Ciprian Ciucu a întrecut-o pe Clotilde Armand

Ierarhia celor mai mediatizați primari de sector din București consemnează o schimbare în fruntea clasamentului, semnalează cel mai recent studiu difuzat de mediaTRUST.

În topul vizibilității, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a întrecut-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

“mediaTRUST a analizat în perioada 1-31 ianuarie 2023, peste 5.000 materiale din presa scrisă, radio, tv, online și social media, urmărind mențiunile celor 6 primari de sectoare din București în materialele difuzate. În luna ianuarie, cei 6 primari de sectoare din București sunt citați în 5.252 materiale din presa scrisă, radio, tv, online și social media, cu 1.964 mai multe decât în luna anterioară”, menționează studiul mediaTRUST.

În cazul lui Ciprian Ciucu, cel mai mare număr de mențiuni din presă s-au referit la tragedia de la Lacul Morii (Sectorul 6), unde o femeie a fost ucisă de câini fără stăpân. Primarul Sectorului 6 a aruncat responsabilitatea către Primăria Capitalei și către ASPA, aflată în subordinea Primăriei Capitalei. Ciucu a susținut că Poliția Locală Sector 6 ar fi susținut activitatea ASPA, dacă ASPA ar fi cerut ajutor.

Cei mai mulți primari de sector sunt în conflict cu primarul general

De asemenea, Ciprian Ciucu, în calitate de șef al PNL București, i-a înaintat o serie de cereri primarului general, Nicușor Dan, în schimbul cărora Nicușor Dan ar beneficia, în continuare, de susținerea PNL.

Despre Ciprian Ciucu se știe că este și președintele filialei PNL București. Intensificarea prezenței sale publice ar putea fi corelată cu o posibilă candidatură la funcția de primar general.

Pe locul al doilea în topul vizibilității este Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, ocupă poziția a treia în acest clasament. La mică distanță după Radu Mihaiu este Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă