Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce se va întâmpla cu plângerea lui Ludovic Orban. Explicaţiile lui Horodniceanu

Şeful DIICOT Daniel Horodniceanu a explicat care este mersul procedural al plângerii depuse de Ludovic Orban. El a precizat că nu a văzut plângerea, că toate plângerile au acelaşi drum şi că fiecare procuror îşi prioritizează aşa cum crede dosarele.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2018 - 21:26

Şeful DIICOT Daniel Horodniceanu a explicat la Digi24 care este mersul procedural al plângerii depuse de Ludovic Orban. 

El a precizat că nu a văzut plângerea, că toate plângerile au acelaşi drum şi că fiecare procuror îşi prioritizează aşa cum crede dosarele.

„Prin natura persoanelor implicate pare un dosar mai important, dar fiecare procuror va proritiza, să vedem dacă sunt întrunite elementele care duc la competenţa DIICOT. E o procedură tehnică de care vom ţine cont.”, a spus Horodniceanu la Digi24.

El a confirmat că i-a fost prelungit mandatul cu încă şase luni prin delegare şi că este o măsură care se ia în mod normal cu 12 zile – două săptămâni înainte de expirarea mandatului. „Aşa se întâmplă cu fiecare procuror, nu trebuie lăsată funcţia descoperită”, a adăugat Horodniceanu.

El a precizat că, dacă va fi numit un nou procuror şef al DIICOT în cele şase luni, îşi încetează activitatea.

„Continuăm aici sau la alt parchet”, a mai spus el.

Comentarii

loading...