Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ce a discutat Dăncila cu Isaac Herzog, liderul opoziţiei din Knesset

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o întrevedere cu Isaac Herzog, liderul opoziţiei din Knesset, cei doi făcând o analiză a evoluţiilor actuale şi a perspectivelor politice în plan intern din România, respectiv Israel.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2018 - 11:40

”Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut miercuri, 25 aprilie 2018, o întrevedere cu Isaac Herzog, liderul opoziţiei din Knesset. Cei doi demnitari au evocat legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări şi au evidenţiat nivelul excelent al relaţiilor între România şi Statul Israel, atât la nivel politic, cât şi pe palierul cooperării sectoriale”, se arată într-un comunicat de presă remis de Mediafax.

Potrivit sursei citate, în acest context, cei doi oficiali au făcut o analiză a evoluţiilor actuale şi a perspectivelor politice în plan intern din România, respectiv Israel.

”Schimbul de opinii cu Isaac Herzog a oferit prilejul de a trece în revistă stadiul cooperării parlamentare româno-israeliene şi au fost examinate propuneri pentru intensificarea relaţiilor pe linia forurilor legislative din cele două ţări. Totodată, a fost evocat nivelul foarte bun al dialogului bilateral, cu accent pe proiectele de cooperare avute în vedere pentru perioada următoare. O temă specială pe agenda întrevederii a fost evidenţierea rolului comunităţii israelienilor originari din România la edificarea Statului Israel modern, precum şi la consolidarea relaţiilor între cele două state”, se mai arată în comunicatul Executivului.

Comentarii

loading...